Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám rá venni hogy...

Hogyan tudnám rá venni hogy elmenyen pszichiáterhez?

Figyelt kérdés

Az unokatestvéremről van szó.Mindig is tudtam hogy valami nem klappol nála de most már meg is bízonyosodtam benne mivel a saját szájából hallotam.

Két hete elmondott nekem valamit ami nagyon kiakasztott.Elmondta hogy régóta küzd ez ellen.Elmondta nekem hogy az elején nem nagyon tudta hogy mi van vele de mostmár kezd rájönni mi baja van.Szerinte pedofil vágyai vannak de ő nem akar az lenni.Nem akar semmit tenni és még nem is csinált semmit tudomásom szerint.Mondtam neki hogy lehet hogy pszichológus vagy pszichiáter tudná segíteni esetleg de nem hajlandó elfogadni azt mondta tudja ezt kezelni egyedül is .

Muszály lenne neki valami kezelésen rész venni mert ez azért nagyon komoly dolog ha tényleg igazat mond és nem csak a figyelmem akarja felhívni magára.Sehogy sem tudom rá venni hogy megtegye .

Egyszerűen nem megy el.

Hogyan tudnám rá venni?

2017. aug. 27. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudod rávenni.
2017. aug. 27. 14:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Szóval ne is próbáljam meg ?

De én azért nem adnám fel .

2017. aug. 27. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj vele beszélgetni erről, miközben amennyire tudsz, maradj ítélkezésmentes. Hallgasd meg, kérdezd róla. Ha Neked el tudja mondani, akkor később talán egy szakembernek is könnyebben beszél róla. Nem véletlen, hogy elmondta Neked. Szóval első körben Te tudsz segíteni, utána a pszichiáter, akit alaposan válasszatok meg az alapján, hogy mivel foglalkozott eddig, és mire van képesítése.
2017. aug. 28. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Kérdezgetem múltkor tőle hogy ez mennyire komoly dolog mármint neki.Nem e múlik el magától bár ez hülyeség .A pszichiáterről még mindig hallani sem akar.

Csak igazából én attól aprázok hogy ha csinál valamit akkor engem is élő vehetnekmert tudtam róla de nem tetem semmit igazából nem tudom elrancigálni pszichiáterhez az akarata nélkül.Meg hát ha nem müködik együtt akkor felesleges a kezelés mert nem segít semmit

2017. aug. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!