Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akkor most az vagyok?

Akkor most az vagyok?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap sírok valaki miatt mert valamit tett ellenem és az nekem nagyon rosszul esett. Amikor még jó napjaim vannak akkor is rossz a kedvem. Akkor most depressziós vagyok?
2010. máj. 25. 17:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy depressziós vagy e, csak pszichiáter mondhatja ki, mi nem. Ha rossz a kedved, az nem feltétlenül jelenti azt.
2010. máj. 25. 18:03
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem onertekelesi problemad van, es ala rendeled magadat az embereknek.

Onbizalomhiany!

Ezen kell valtoztatni!

2010. máj. 25. 18:32
 3/14 A kérdező kommentje:
lehet. csak én nem tudok annyira változtatni:(
2010. máj. 25. 19:21
 4/14 A kérdező kommentje:
köszi
2010. máj. 25. 19:22
 5/14 anonim ***** válasza:
hmmm sztem ez még nem depresszió, nézz utána a depresszió tüneteinek, és ha azok rád jellemzőek, akkor vagy az......ha viszont csak egy konkrét esemény miatt sokat sírsz, az még nem depresszió.
2010. máj. 25. 19:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Menj el pszichiáterhez. Nem kell beutaló. Telefonon kérsz időpontot, és ott elmondod a panaszodat az orvosnak. És majd ő eldönti, mire van szükséged.
2010. máj. 25. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
A depressziót csak szakember diagnosztizálhatja. Amit ideírtál, az nem különösebben hasonlít a depresszióra, bár lehet depressziós tünet. Ennél bővebben kellene leírnod a problémádat - de szakembernek.
2010. máj. 26. 04:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Szép és jó, hogy pszichiáterhez külditek, de a pszichiáter csak fölír majd egy rakat gyógyszert, amik egyáltalán nem használnak, csak ha az ember önerőből is képes cselekedni, és nem csak a tabletták csodáját várja... Ilyen esetekben a pszichológus sokkal jobb, mert abban segít, hogy megleld a saját belső erődet. Ahogy a mondás tartja, ne halat adj az éhezőnek, hanem hálót és tanítsd meg halászni.

99% hogy nem vagy depressziós, mert a depresszió egy tartós hangulat, és nem heves szomorúság6érzelem hanem inkább üresség és unalom a legfőbb "tünetei". És általában nincs tárgya a rossz hangulatnak, nincs oka, csak van.

2010. máj. 26. 11:17
 9/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

amikor egyedül vagyok és az sokszor van akkor ezt érzem hogy egyedül vagyok és unatkozok:(

2010. máj. 26. 17:01
 10/14 anonim ***** válasza:

ma 11:17

Amiről semmit sem tudsz, abba ne ugass bele.

2010. máj. 26. 17:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!