Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 35 felett lehet még boldognak...

35 felett lehet még boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Én lassan már csak gondokkal vagyok körülvéve.. Apám le van robbanva, nagyon rossz nézni ahogy egyre rosszabb az állapota, félek hogy mi lesz vele, párom van, de nem vagyok vele boldog, egy ideig külön voltunk, kerestem mást, de nagyon elkeserített hogy nem találtam, egyedül pedig nagyon rossz, gyereket így hogy vállaljak..? vállaljak-e..? de gyerek nélkül pláne hogy legyek kicsit is boldog.. komolyan eddig tartott az élet? 35 éves koromig jó volt szinte minden, most meg.. már 1 éve semmi jó nem történik, rossz annál inkább.. csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
2017. aug. 23. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
45 felett is!
2017. aug. 23. 18:55
 2/8 A kérdező kommentje:
de mitől..? csak rossz dolgok történnek.. vagy csak velem..?
2017. aug. 23. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Van,akinek 35-ig se jó az élete.

A gondok pedig az idővel egyre erősödnek sajnos...

A gyerek pedig még több gond.

Értem,hogy te csak a szép oldalát látod.

De gondold el,ha még gyereke is lenne a lerobbant apád mellett.

2017. aug. 23. 18:57
 4/8 A kérdező kommentje:
meghalnak az idős rokonok, az embernek egyre rosszabb az egészségi állapota, itt fáj ott fáj, már nem járok bulizni mint régen, nincs annyi barát, haver, egyre rosszabb minden..
2017. aug. 23. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Én még csak 29 vagyok,de igazán semmi jó nem történt vele.

Mások boldogak,élik a fiatalságot,semmi gond.

Nem mindenkinek jut ez a sors...

2017. aug. 23. 18:58
 6/8 A kérdező kommentje:
igazságtalanság..
2017. aug. 23. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Meg kell oldani a problémákat.
2017. aug. 23. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha ilyen nagy számú feltételt szabsz a boldogságodnak, az csökkenti annak az esélyét, h el jöjjön valaha a számodra ideális állapot.

Ha már eldöntötted, h mik ezek a feltételek, amik teljesülése esetén hajlandó vagy boldog lenni, javaslom, valósítsd meg a feltételeket. Édesapád állapotán nem tudsz javítani, csak megkönnyíteni neki a hátra lévő éveit. Az összes többin viszont lehet változtatni, próbáld csak ki. Léteznek más lehetséges partnerek/más munkahelyek/más hangok/más szobák, mint amik közt eddig éltél.

Nem hiszem, h szerencsétlen lennél, épp csak nem tudod, hogy kell irányítani az életedet.

2017. aug. 24. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!