Szociális fóbia, mit csináljak? (Többi lent)
Igen magamtól hagynám abba. Ha orvos mondja hogy hagyjam abba akkor is visszaeshetek. Nincs terápiás kezelés csak a gyógyszerek. Egyszer voltam Pszichológusnál, olyan tanácsai voltak hogy menjek el a kapuig, egy hét után a sarokig, stb.Nem voltak túl hasznos tanácsok mert ezeket magamtól is tudtam, igazából a frontin segített. De ebből már kijöttem, már ki tudok menni az utcára, nincsenek komolyabb gondjaim ezzel kapcsolatban csak amiket leírtam.
Első: nem a csodát várom ezektől de ha neked lett volna hasonló betegséged, nem tudtál volna kimozdulni a lakásból bárhogy is szerettél volna, akkor szerintem te is elkezdted volna szedni a gyógyszereket. Mit kéne tennem? Feküdjek be Pszichiátriára "terápiára"? Ott tényleg tömik az embereket a gyógyszerekkel arra nincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!