"Még a széltöl is óvom" a párom. Ez normalis?
Figyelt kérdés
Lelkileg eleg sérülékeny, és hiába felnött férfi (30) ugy vigyázok rá mint egy gyerekre emiatt. Az összes fájdalmát és problémáját levenném a válárol ha tehetnem. Szivem szerint csak elzárnám az egész világ elöl ne hogy bántsák, rosszul szoljanak hozzá vagy bármi. Persze neki nem mutatom igy ki, csak magamban érzem ezt.
Ez normális?
2017. aug. 19. 22:38
1/3 anonim válasza:
Nem, ez nem normális. A férfiak nem szeretik, ha anyáskodnak felettük. Mondjuk én nő vagyok de engem se sok dolog irritál jobban, mint ha valaki minden lépésem miatt folyamarosan aggódik. Nem hagyod kibontakozni, elhiteted vele, hogy tényleg sérülékeny. Sokkal inkább biztatnod kellene az aggodalmaskodás helyett. Ha azonnal anyáskodsz mihelyt valaki csúnyán néz rá, azzal benne is azt erősíted, hogy mennyire sérülékeny és nem tudja magát megvédeni. Meg amúgy is, nem tudod te sem megvédeni és nem is kell. Mindenki a saját életének a kovácsa, ami történik vele (legyen az jó vagy rossz), azt fel kell dolgoznia és beépíteni tapasztalatként. Ha ez kimarad az életéből, mert a széltől is óvod akkor sokkal nagyobb kárt okozol neki, mint ha hagynád hibázni meg csalódni. Meg persze attól, hogy te aggódsz akármit csinál, ő még ugyan úgy csalódni fog, nem tudod megakadályozni.
2/3 anonim válasza:
Hát nem tudom ha így működik a kapcsolat lehet így jó. Nem tudom mit jelent az hogy elég sérülékeny. Érdekes lehet.
3/3 anonim válasza:
Nem akarom megbántani az érzéseidet, de ha ez így van, lehet, hogy mindkettőtöknek jót tenni valamifajta terápiás segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!