Mit tegyek, ha tönkretett egy nárcisztikus ember?
Tanulj belőle. Nem úgy értem, hogy ezután ne bízz senkiben, hanem hogy derítsd ki, miért tehette ezt meg veled, mi vonzott téged benne annyira, hogy megengedted neki azokat a dolgokat, amiket tett. Így tudod majd elkerülni, hogy a jövőben kihasználjanak.
Ne ostorozd magad, hogy milyen hülye voltál, mert az ilyen emberek esetében a történtek nem rólad szólnak, hanem róla, te csupán egy eszköz voltál a saját egójának polírozására. És ha belegondolunk, kinek van ilyenre szüksége, akkor kiderül, hogy annak, akinek baj van az énképével – ne hidd hát, hogy ő mennyire „frankó csávó”, mert ha az volna, nem bántana másokat.
Szerintem minden találkozásból tanulhatunk valamit, keresd meg, mit tanultál ebből a kapcsolatból, és használd fel a tapasztalatait a jövőben.
Engem is tönkretett méghozzá a mostohaanyám.
1000km-re élek tőle egy szuper kapcsolatban, és az életben nem akarom többé látni.
Az esküvőre természetesen nem hívom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!