Van itt aki evészavarral küzd?
Sziasztok!
14 éves korom óta evészavarom van. Anorexiával kezdődött. Majd kényszerevő lettem. Napközben koplaltam, este pedig rám jöttek a falásrohamok. Az elmúlt öt évben így össze-vissza ingázott a súlyom, annak függvényében, hogy mennyit sportoltam, és hogy mennyire voltak gyakoriak a falásrohamaim.
Rég óta megfogalmazódott a fejemben a gondolat, hogy meg szeretnék gyógyulni, mert úgy érzem elpocsékolom az életem.
A nap nagy részén azon kattogok, hogy mit ettem, mit fogok enni, mit ehetek, mit nem... Szeretnék meggyógyulni, és úgy érzem jó úton haladok, viszont most megakadtam, és nem tudom, hogyan tovább.
Úgy érzem nincs senki aki megértene. Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik hasonló problémákkal küzdenek/küzdöttek!
Előre is köszönöm!
Ó, ha tudnád milyen sokan vagyunk, rögtön rájönnél, hogy mennyire megértjük a helyzeted :)
Nekem ez volt az első nagyobb "felismerés", ami belül valamit megmozgatott bennem, hogy nem vagyok ezzel egyedül, nem ritka és nem is szörnyűséges, amiket érzek. Kicsit eltévedtem, de nem adom fel, mert belül érzem, hogy meg fogok gyógyulni!
Minden reményem és minden belső bizalmam küldöm neked innen, na meg sok sok szeretetetet! :))
Jep, szintén.
14 éves koromban anorexia, és még mai napog kihat rám. Sokszor gondolkodom azon a nap folyamán, hogy mit fogok enni, van amikor nem érdekel és befalok mindent. Utána meg jön a megbánás
Sziasztok!
Én 17 vagyok. 15 évesen lettem anorexiás, most bulimiával küzdök. Őszintén elegem van már ebből az egészből, de egyszerűen nem birom abbahagyni.. Ha eszem azért van bűntudatom, ha kihányom vagy hashajtózok, akkor meg azért.. Fogalmam sincs, hogy lehet ebből végleg kigyógyulni.. Nekem is írhattok, ha akartok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!