Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Légzési probléma egy ideje,...

Légzési probléma egy ideje, mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Szóval igen, mély levegőket kell vennem, vagy ásitanom. Ezek néha nem sikerülnek ami igen kellemetlen tud lenni. Meg se kell említenem, kivizsgáláson átestem, negatív minden. Ma van a születésnapom, 17 éves lettem. Unatkozom, rossz kedvem van. Sajnos, ahogy olvastam több külföldi fórumon is, ez az érzés sosem szűnik meg. Nem tudják az emberek, hogy mi okozza és mi a gyógymód erre. Nemtudom, hogy miért érdemlem én ezt, de ez talán a legrosszabb érzés az egész világon. Reménytelen az életem ezzel. Boldog 16 és fél évet éltem, hangulat és sportember voltam, de az a dolog óta..

Nemtudom, hogy van e valaki aki érez/ érzett e így, hogy tudna e segíteni, hogy mit tegyek.. borzasztó hálás lennék. De lehet, hogy ez volt az utolsó poszt az életem során. Éljetek boldogan amíg tehetitek, mert kitudja mikor mit dob neked az élet. Szép napot.

2017. aug. 10. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
pánikbetegség része?
2017. aug. 10. 21:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincsenek rohamaim, de koszonom a tippet!:)
2017. aug. 10. 22:32
 3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez mennyire segít, de én is így vagyok vele csak fiatalabb vagyok nálad. Nem küzdesz egyedül én is olyan vagyok mint Te. Én járok szakemberhez egy hete és már jobb. Próbálj meg Te is elmenni. Szerintem segíteni fog. :)
2017. aug. 11. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az allergiások volt ilyen. Be szűkület a horgoim, mert nem szedtem a gyógyszert.
2017. aug. 14. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Pszichés problémák miatt a mellkasi-háti izmok, és a rekeszizom merevebbek az ideális állapotnál, ezért a nehéz légzés. Relaxációval megszüntethető a tünet, a pszichés feszültséget meg terápiával lehet feldolgozni.
2017. aug. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!