Lehet valami kisebb probléma vagy csak ilyen személyiségű vagyok?
Ahogy előttem is írták, semmi köze nincsen ennek ahhoz, hogy egyéves korodban beverted a fejed. Ha ez így lenne, akkor szerintem pár kivétellel minden embernek lenne hasonló problémája. Ez csak egy kifogás, amit azért találtál ki, mert nem akarod elfogadni, hogy pszichés betegséged van. Nem vagyok nagyon jártas etéren, de lehet bipoláris zavarod is akár. (Olvass utána!) Vagy ha nem is ilyen komoly a helyzet, ahogy az előző említette, depressziód van. Bármi is a gond, nem azért van, mert kiskorodban felszakadt a homlokodon a bőr. Ez hülyeség.
Ha elég erős vagy, le tudod győzni a hangulatingadozásodat, bármi is legyen az oka. De ha úgy érzed, nem megy, kérj segítséget pszichiátertől vagy pszichológustól, esetleg családtagtól, baráttól, ismerőstől, bárkitől, akiben megbízol!
Azt nem tudom, hogy lesz-e párkapcsolatod, ez rajtad múlik. Próbálj sokszor eljárni otthonról, még ha nem is érzed jól magad, fogd vissza az indulataid és igyekezz kedves vagy legalább közömbös lenni!
Kitartást és minden jót kíván: egy étkezési zavarban szenvedő lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!