Milyen tulajdonságai vannak pszichopatáknak? (nem az alapvetőekre gondolok, hanem személyes tapasztalatokra)
Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 20:37
1/3 anonim válasza:
Jól - talán tudat alatt - kifigyeli az érzékeny pontjaid, és azokkal próbál zsarolni, manipulálni. Nem hagy elszakadni, de nem is foglalkozik azzal, hogy neked mi lenne a jó. Ha viszont már nincs érdekében a veled való kapcsolattartás, vagy leleplezed és beolvasol neki, akkor eltűnik az életedből.
2/3 anonim válasza:
Én is elsősorban az érzelmi zsarolást/manipulálást éreztem. Az illető folyamatosan magával volt elfoglalva, szinte csak magáról beszélt, majd amikor én ezt megelégeltem, akkor öngyilkossággal zsarolt, hogy ne hagyjam el. Hazudott, mint a vízfolyás. Nem érdekelték más emberek, mindenki untatta és mindenkit utált. Nagyon megnyerő személyiségnek tűnt, de ahogy jobban megismertem, rá kellett jönnöm, hogy egy lelketlen szemétláda. Egy fikarcnyi empátia sem volt benne.
3/3 anonim válasza:
#1 Nem. Akkor nem tűnik el. Addig marad amíg teljesen magadra nem maradsz,végül már csak vele tartod a kapcsolatot. Aztán azon kapod magadat hogy mindenki ellened fordul. Időnként pedig leléphet,hogy az elhagyatottság érzését keltse benned és akkor tűnik fel amikor a legnagyobb szükséged van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!