A pszichológus mit jegyzetel miközben beszélek?
Figyelt kérdés
Elmondok több mondatot, gondolom pár szó leírásával nem azt írja le. Akkor ez hogy megy? Vagy csak kulcsszavakat ír le?2017. aug. 5. 16:02
1/4 anonim válasza:
verset ír, amíg te locsogsz-fecsegsz össze-vissza
Ja, nem, a gondolatait, amelyek felmerülnek a beszéded közben.
2/4 A kérdező kommentje:
Figyelj. Feltettem egy kérdést, ami nem volt szerintem annyira provokatív hogy a fenti stílusban válaszolj. Nem vagyok idióta csupán kérdéses volt számomra, hogy egy-két szó leírása miben segíti. Ez olyan bonyolult kérdés? Vagy nehéz normális hangnemet megütni? Igen tudom, egyes embereknek nehéz. Ezeket megkêrném hogy kíméljenek.
2017. aug. 5. 18:46
3/4 anonim válasza:
ó! ezer bocsánat, egy vicc volt, bocsánat.. - a 2, sor pedig a válasz. Te beszélsz - ő meg azt írja le, amit fontosnak talál - nem a te szavaidat, hanem azt, hogy miként indulhat el a segítésedben
4/4 anonim válasza:
Kit kell megütni? Hol az a Normális Hangnem, akit meg kell ütni?!
Csak vicceltem!
A suliban tanulják, h melyik tünetet/tünetcsoprtot hogy jelezzenek, nem a kötőszókat és a barokkos körmondatok felesleges részeit írja fel (a kezelés szempontjából mindegy, h Blökinek v Tappancsnak hívták a kutyust, akit a kliens hat éves korában elvesztett), hanem azt, amit fontosnak tart. Meg természetesen az élettörténetedet, az adatokat.
Valójában keresztrejtvényt fejt.
Csak vicceltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!