Miért nem segít a pszichológus? Nem tud vagy nem akar?
Lehet,hogy maga a pszichológia sem képes rá ,de inkább az emberre gondolok. Miért nem segít az akinek segítenie kellene.
Mindenkitől azt hallom és mindenhol azt olvasom, hogy a pszichológus segít az ember önértékelésen és önbizalmán ,stb miközben nem!
Olvasom a cikkeket,hogy 10-20 alkalom már eredményeket,hogy miközben a pszichológus vagy nem is foglalkozik ennyi ideig velem vagy azt mondj,hogy ilyen hamar ez nem megy vagy kísérletet sem tesz rá esetleg közli velem,hogy ő ezt nem tudja megoldani nekem kell.
Nyilván ha meg tudnám oldani nem mennék hozzá!
Különben sem helyettem kell megoldania!
Miért nekem kell felhíni a figyelmét arra,hogy talán mi segíthet nekem,amit mindenhol ajánlanak a problémámra és ha már szóba hoztam, miért nem foglalkozik vele?
Miért nem veszi észre a problémát és miért nekem kell ötletet adni,hogy vajon mi lehet a baj?
Pénzt elkérni azt tud.
Nem tud. Az onertekelesi problemakon senki nem tud, csak te. Elmondhatja hogy mit csinalj de semmi nem fog valtozni amig te nem teszed meg amit kell.
Egyebkent nagyon egyszeru, amelyik temaban nincs onbizalmad, abban egyre nagyobb kihivasokat kell vallalnod es teljesiteni. Ha nem sikerul akkor megprobalni ujra.
Nem lehet az emberbe onbecsulest, onbizalmat beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!