Gond az ha valaki csak hetente egyszer megy el "nagydologra"?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm esete, állitolag kollégista kora óta van ez így, pedig rendesen eszik meg minden. De gusztustalan dolognak tartja, és az annyira beidegződött nála ez a dolog, hogy nem is jön rá sűrűbben, és az is csak akkor ha "titokban" csinálhatja. Mondjuk ez senkit nem zavar csak furcsa.2017. aug. 1. 21:24
11/12 anonim válasza:
Most olvastam el jobban a kérdésed. Igen, nála ez pszichikai dolog.
Elvileg azt akartam válaszolni, hogy vannak olyan emberek, ismerek egy-kettőt, akik azt mondják, hetente egyszer van székletük, mégsincs semmi bajuk. Elcsodálkoztam én is, de nekik lassú az anyagcseréjük.
Amit leírtál, az kóros.
12/12 anonim válasza:
Akkor úgy mondom ,hogy lelki dolog , vagy gyerekkori beidegződés .Pl szorongás, szégyen .Bár az illetőn nem látszik kívülről ,de ebben nyilvánul meg a "trauma"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!