Ezen tud segíteni hetente egy óra pszichoterápia? (Többi lent)
Mostanában elég rosszul telik az életem, 14 éves életvidám fiú VOLTAM, egészen 2017 február 3.-a, fél 9 óta... Ezt azért tudom ilyen pontosan, mert egy angolórán történt az, hogy úgy éreztem, a tüdőmbe ment egy cukorka, amit a számba dobáltam. TUDOM, ez hülyeségnek tűnik, viszont ezen én nem tudok nevetni. Azóta szorongok, bármi történik a testemben, például: fáj a fejem, attól tartok, hogy agydaganatom van, vagy agyhártya-gyulladásom. Ilyenkor szintén elkap a halálfélelem, és hevesen dobog a szívem, légszomjam van. Nem rég olvastam az öngyilkosságról, és azóta irtózom ettől a szótól, nagyon félek attól, hogy a jövőben nem fogom látni a kiutat, és végül megteszem.. Ettől szorongok leginkább, és olyan, mintha bele akarnám őríteni magamat ebbe... Valahányszor eszembe jut ez a szó, akkor jönnek a gondolatok, hogy "Mi van, ha nem tudok hosszú, és szép, boldog életet élni?" "Mit tenne a környezetem, a barátaim, a családom, ha én ezt megtenném?"
Nagyon rémisztő ez a dolog, és egyáltalán nem szeretném ezt JELENLEG megtenni, csak attól félek, hogy egyik nap ezt szeretném csak... Ezeket a gondolatokat kitudja verni a fejemből a pszichológus? Nagyon ijesztő ez az egész, és újra a régi életemet szeretném, amikor boldog, életvidám gyerek voltam...
(Bővebben kifejtem ezt annak, aki ír privátban, és úgy érzi, tud segíteni)
Köszönöm szépen minden kedves válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!