Mi lesz így velem? Többi infó lenn
Depressziós vagyok már elég rég kezdődött de pár éve erősödött fel.
Pánikrohamok jelentkeztek először aztán kb két hónapja nagyon sok minden össze jött a magánéletben és egyrétű mélyebbre zuhantam! Férjemmel amúgy sem igazán jó a házasságunk de, de ebben sincs mellettem azt mondja be képzelem magamnak. Nincs tekintettel semmire folyton a maga igazát hajtja. Már az idegosszeroppanas szélén állok, fáj, zsibbad a fejem, dührohamok remegés jön rám. Hangulat ingadozások, gyomor fájás amit mostanság már hányás kísér!
Voltam két hónapja háziorvosnál, el mondtam a tüneteket be utalt a pszichiátriara de augusztus végére kaptam időpontot!
Addig már nem fogom ki bírni nagyon rosszul vagyok mindennap. Ez a bezártság is meg őrjít, és egyéb sok probléma van ezen kívül.
Tudnátok ajánlani valami hangulat javítot vagy altatót amitől jobban lenné??
Hetek óta két órákat alszom éjszaka
Az a baj hogy mozdulnék én ki de innen..
Falun lakunk a városba egy hónapban egyszer jutok be. Dolgozni nem tudok el menni pedig nagyon szeretnék már 9 éve ebben a börtönben vagyok, gyerekeket nincs aki iskolába óvodába el indítsa, anyukám öreg beteg rá nem számíthstok! Férjemre meg még úgysem ha meg tudná oldani hogy segítsen akkor sem segítene. Betegesen féltékeny.
Hiába látja rajtam hogy már lassan idegileg össze roppanok még úgy néz ki én vagyok a hibás. Minek idegeskedek.
Azt nem fogja fel hogy nekem se jó így nem hobbiból vagyok ilyen
Na ide figyelj kedves utolsó!
Van neked gyereked? Van egy beteg öreg anyád aki senki másra nem számíthat csak rád?
Ja hogy nincsen????
Akkor fogd be a szád mert az ilyenek mint re nagyon könnyen tudnak okoskodni!!
Különben sem válási tanácsot kértem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!