Érdemes mentális betegséggel élni?
Mit takar az hogy elvileg ilyen mentális betegséged van? Voltál vele dokinál, kaptál róla szakvéleményt? Vagy csak olvasgattál leírásokat és passzolt? Én a helyedben felvenném a kapcsolatot egy szakemberrel és az ő segítségével próbálnám kordában tartani a dolgokat, pláne, ha nincs más olyan ember, aki kellő empátiával fordulna feléd... Nekem volt borderline ismerősöm, nagyon jól elvolt a betegségével.
Visszatérve, doki tud nagyon korszerű kezelési módszereket javasolni, akár gyógyszeres kezeléssel is, ami csökkenti a tüneteket. A homlokodra pedig nincs ráírva semmi. Jobbulást kívánok.
én jelenleg nagyon erős szorongással és depresszióval küzdök...
volt hogy reggel úgy keltem hogy egyből hánynom kelett, mert olyan gyomoridegem lett agyből ahogy felébredtem...
nem tudom érdemes-e, de én nem tehetem meg hogy elmenkülök, van családom...valószínűleg és sajnálatosan még sokáig itt leszek...sajnos miníg olyanok halnak meg előbb akik nem akarnak és olyanok élnek sokáig akiknek ez teher...
küzdeni viszont fogok és kell is, bízom benne hogy össze fogom tudni magam szedni, remélhetőleg ha nem is boldog de élhető életem lesz ...
nehéz mert a család sem érti milyen komoly lelki gondok között lenni, már nem is akarom nekik ezt ecsetelni, magamban kell ezt amúgy is lerendezni...belülről kell megváltoznunk és máshogy látnunk a dolgokat...
Nyugtasson a tudat hogy rengetegen vagyunk lelki gondokkal, valószínűleg több millióan nyomorúltabbak nálunk ezen a földön csak mindenkinek a saját nyomora a legnagyobb...persze tudom ez nekünk sovány vigasz
Én szociális fóbiás vagy,generalizált szorongás,habár azt nem diagnosztizálták,szerintem elkerülő személyiségzavar is.
Bezárva élek elég régóta már.
Amíg fiatal az ember,addig viszonylag elviselhető,később egyre nehezebb lesz.
A nagynéném hasonló betegségekkel egyedül él,már majdnem 60 éves,de még mindig nem adta fel,pedig már többször volt a halál markában.Sajnos vagy nem sajnos az életösztön sokkal erősebb.
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!