Mit tudnék tenni? Pszichésen nagyon kivagyok, pánikbetegségem eldurvult, mi segítene?
Figyelt kérdés
15 éve küzdök különféle betegségekkel, köztük végstádiumú veseelégtelenséggel gyerek korom óta és nem kaphatok új vesét sem, a társbetegségeim miatt. Pánikbeteg lettem a normál betegségek miatt és Xanax 0,5-öt szedek/szedtem 0,5 mg-osból 6-ot naponta, az elmúlt hónapban volt egy durva pánikrohamom, amibe majdnem belehaltam. Mivel magasvérnyomásom is van a roham hatására 220/120-ra ugrott a vérnyomásom a pulzusom 140 volt 10 xanax után ez normalizálódott 140/90 65-re. Azóta félek és napi 10x05 xanaxot szedek. Mit csináljak? 29 éves vagyok, szüleim támogatnak, de a sok betegség, műtétek az állandó dialízis kikészít. Szeretném legalább, ha pszichém rendbejönne, pszichiáter erre antidepresszánst írna, nem változtatná meg a személyiségemet, tanulási képességemet, gondolkodásomat? Ettől félek nagyon...#betegség #gyógyulás #szorongás #pánik #pánikbetegség #antidepresszáns #Xanax #psziché #mentális betegség
2017. júl. 25. 12:41
1/5 anonim válasza:
Mindenképp ajánlom, hogy keress fel egy pszichiátert, ha megteheted akkor magánban, ha nem akkor OEP keretein belül, majd ő eldönti van-e szükséged antidepresszánsra. Egyébként a legtöbb közülük nem okoz torzulást a személyiségedben, gondolkodásodban.
2/5 anonim válasza:
Tul magas a toleranciad a xanaxra. Probald csokkenteni, ugy jobban hat hosszabb tavon. Az antidepi masfel honapig csak fokozza a depit. :( de menj el a dokihoz, o tobbet segithet mint en
3/5 Balogh Zsozsó válasza:
Szia. Mindenképpen szedjél antidepresszánst. Sokat segít. Jó doki a legmegfelelőbbet írja fel neked. Egyből ne várj csodát, de kitartás és sokkal jobb lesz. Drukkolok neked.
4/5 anonim válasza:
Szeretném legalább, ha pszichém rendbejönne, pszichiáter erre antidepresszánst írna, nem változtatná meg a személyiségemet, tanulási képességemet, gondolkodásomat? Ettől félek nagyon...
Rovid valasz: De, megvaltoztathatja, ezek a szerek brutalisak es rengeteg egeszsegugyi problemat okozhatnak, koztuk permanens agyi es idegrendszeri karosodast is. Az, hogy kinek mit okoz csak szerencse kerdese. Orosz rulett az agyaddal.
5/5 anonim válasza:
Szerezz egy kisállatot.... leginkább kutyát. :) Nő vagy férfi vagy? Szerintem amúgy ne aggódj ezek miatt, az orvos csak tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!