Mit kell tennem, ha ennyire rosszul vagyok? Többi lent
Kényszerbeteg nő vagyok, vagyis időnként elözönlik az elmémet a sötétebbnél sötétebb gondolatok. Most például attól rettegek, hogy az, akit szeretek (nem vagyunk együtt, egyelőre csak barátkozunk), összejön egy másik nővel. Ez a gondolat engem akkora fájdalommal tölt el, hogy ma hányásig bőgtem magam miatta. Az is hozzátett ráadásul, hogy ma elmondtam valakinek a betegségemet, és előtte jól ráizgultam, hogy vajon mit fog szólni hozzá (egyébként jól fogadta), meg sok más kicsi dolog is összejött mára. Mit tegyek, ha ennyire rosszul vagyok egy olyan dolog miatt, amit ráadásul én találok ki? A dokimat most nem tudom felhívni, szabadságon van. Menjek kórházba? Vagy elég lesz, ha beveszek egy nyugtatót és lefekszem aludni?
Járok rendesen orvoshoz, szedek gyógyszert, és az esetek 98%-ában jól is vagyok. Most viszont épp a maradék 2% van...
Relaxációs videók, nyugtató zene, ennyit tudok tanácsolni, mert nekem is csak ezek segítenek. A nyugtatót én nem tartom a legjobb dolognak, tudom, hogy azt mondanád, hogy nekem is az kéne (mert én is hasonló vagyok, bár nem diagnosztizáltan), de én gyógyszerellenes vagyok, és nem szívesen nyugtatózom magam, max. a Sedatif pc-t fogom szedni. (Volt már, hogy szedtem és használt).
Beszélgess sokat valakivel, és nyugi el fog múlni ez a nehéz időszak.
Én most épp attól rettegek, hogy van valami komoly betegségem, és ki fogok nyiffanni, nem tudok szabadulni a negatívabbnál negatívabb gondolatoktól, és mindig attól félek összeesek valahol és úgy visz el a mentő.
Attól félek, lassan alig merek valahova menni.:( Én ezt nem akartam, egészséges akarok lenni, és élni akarok.:(((( És mondanom sem kell valóban rosszul is vagyok gyakran testi tüneteket produkálok, szédülök egész álló nap, dugul a fülem, hányingerem van, és félek!
Nagyon nem jó ez így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!