Jeverezi kérdése:
Hipománia súlyos betegség? Csökkentette orvosom az antideresszánst emiatt.
Figyelt kérdés
Mi az a hipománia? Depressziós voltam évekig és most meg ez a nyavalya bajom van és levitte a gyógyszer adagomat bár nem tudom miért. Egyszerűen nem értem hogy már az is baj ha az embernek jó a kedve és sok mindent csinál meg tud nevetni és örülni??! A terápiába meg is mondtam az orvosomnak Ő tudja ha csökkenti de ha depressziós leszek miatta akkor az az Ő felelősége!2017. júl. 17. 21:55
1/1 anonim válasza:
A hipománia enyhén "túlzottan feldobott hangulat". Attól, hogy ez elmúlik, még nem lesz rossz kedved, csak kicsit nyugodtabb leszel, jobban fogsz tudni figyelni dolgokra, jobban fogsz tudni aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!