Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet kognitív energiáh...

Hogyan lehet kognitív energiához jutni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 13. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Az meg mi?
2017. júl. 13. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Megismerő funkciók kimerültsége fáradsága. Éedeklődés, tanulási motiváció lemerültsége. Pl amikor át szeretnél sok dolgot nézni vizsgálni ki értékelkni agymunkát végzel. Erőfesdzítést igénylő szellemi tevékenység.
2017. júl. 13. 17:27
 3/7 A kérdező kommentje:
De nem olyan mint amikor sokáig nem fekszel le és fáratt vagy.
2017. júl. 13. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Kiegyensúlyozott életmód érősíti ezeket a funkciókat.
2017. júl. 13. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Én az imáról tudok, ami az erő azonnali forrása, a Teremtővel ápolt kapcsolat által lehet kérni bölcsességet, vezetést. Isten korlátlan ereje képes segíteni tanulásban és az élet más területén. Sőt a jövőben örök életet itt a földön tökéletes egészségben.
2017. júl. 13. 18:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Én az imáról tudok, ami az erő azonnali forrása, a Teremtővel ápolt kapcsolat által lehet kérni bölcsességet, vezetést. Isten korlátlan ereje képes segíteni tanulásban és az élet más területén. Sőt a jövőben örök életet itt a földön tökéletes egészségben.

Azta k*va. Mikor 100000 utazási programból kell össze álítanod 1000 darabot külömböző szempontok szerint. És a 10%ánál vagy még 10x annyi van hátra. Abba hagyod egy hétre de még úgy is hány ingered van ha rá gondolsz. Meg plussz szeretnél még nyelvet tanulni de nem megy mert az van benned hogy szét szakad a pszihéd. Ott csak az a buvalbaszottság segíthet amit egy miatyánkból nyersz ezért irigylem én a balekokat.

Viszont azért használtam szakelméleti fogalmakat mert abban bízok hogy a fogantyúra szakember akad és meg érteti velem ennek a dolognaka működését.

2017. júl. 13. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Az elbutulás az agy oxigénhiányos állapotából fakad.

Mikor álmosak leszünk az oxigénhiánytól alszunk el. Alvás közben az agyban el nem használt oxigén a vérben oxigénbőséget okoz, ez kimossa a vérerekből a melatonint, ami gátolja az oxigénellátást. Mikor felébredünk, az agyunk csak azon területei ébrednek fel, amelyek feltétlenül szükségesek a napi feladataink ellátásához. Az agyunk idős korra már java részben képtelen felébredni, ebből fakad az időskori demencia. Fiatalabb korban kognitív funkciók romlását mérik.

2017. júl. 13. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!