Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyerekkor óta elfojtott...

Gyerekkor óta elfojtott fantáziák, vágyakozások milyen következménnyel járnak?

Figyelt kérdés

Gyerekként is, most is ugyan olyan erősen tudok sóvárogni bizonyos dolgok után: utazás X helyre, Y programra, tetszés szerinti maradássa; éhetek olyat amit gyerekként nem (saját pénzből finanszirorozva. Gondolok itt olyan ételre amit a szülők nem vesznek/szeretnek pl nekem a magvas pékáruk)

Gyerek fejjel is irigykedve, vágyakozva néztem a helyi és országos programok/helyek kínálatát de sajna nem tehettük meg h elmennünk ezekre. Es ahogy nottem ez nem változott nyarakat töltöttem avval hogy kivárjam mire lehetőségem lesz ezekre, aztán kamaszkent bedobtam a nemtörődömséget, de mostanában újra nagy hévvel törnek rám régi vágyaim: Utazás, programok.

Szenvedélyesen várom, most van keretem jogsira, es akkor szabadon mehetek ide oda , ha lesz benzinre pénzem :D nem anyáméktól várok támogatást, dolgozok/dolgoztam 3 műszakban, tovább tanulok ősztől.

De sajna mostanab idegesen, feldúltan kapcsolom el a tv-t ha ilyen program ajánlat van, idegesen csapom le a laptopot, nem hallgatom meg ismerősök beszámolókat ilyenekrol, azt mondom nem érdekel!!

2017. júl. 11. 18:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem fojtottad el, csak nem volt rá mód, hogy megvalósítsd. Ha elfojtottad volna, most nem tudnál róla. Majd ha lesz kereseted, megvalósítod. Vagy valami mást, amihez akkor lesz kedved.
2017. júl. 11. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!