Gyerekkor óta elfojtott fantáziák, vágyakozások milyen következménnyel járnak?
Gyerekként is, most is ugyan olyan erősen tudok sóvárogni bizonyos dolgok után: utazás X helyre, Y programra, tetszés szerinti maradássa; éhetek olyat amit gyerekként nem (saját pénzből finanszirorozva. Gondolok itt olyan ételre amit a szülők nem vesznek/szeretnek pl nekem a magvas pékáruk)
Gyerek fejjel is irigykedve, vágyakozva néztem a helyi és országos programok/helyek kínálatát de sajna nem tehettük meg h elmennünk ezekre. Es ahogy nottem ez nem változott nyarakat töltöttem avval hogy kivárjam mire lehetőségem lesz ezekre, aztán kamaszkent bedobtam a nemtörődömséget, de mostanában újra nagy hévvel törnek rám régi vágyaim: Utazás, programok.
Szenvedélyesen várom, most van keretem jogsira, es akkor szabadon mehetek ide oda , ha lesz benzinre pénzem :D nem anyáméktól várok támogatást, dolgozok/dolgoztam 3 műszakban, tovább tanulok ősztől.
De sajna mostanab idegesen, feldúltan kapcsolom el a tv-t ha ilyen program ajánlat van, idegesen csapom le a laptopot, nem hallgatom meg ismerősök beszámolókat ilyenekrol, azt mondom nem érdekel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!