Van aki még így tölti a nyarat? Teljesen egyedül, otthon.
Örülnék, ha ennyire lenne időm, de évek óta végigmelózom a nyarat meg az év többi részét is. Hála egy jóbarátomnak, most már klimatizált irodában.
Ami a világfájdalmat illeti, sem időt, sem energiát nem érdemes pazarolni rá. Sajnálhatnám magam, amiért elpazaroltam majd négy évet az életemből egy töketlen baromra, sajnálhatnám magam, amiért a barátaim egy része eltávolodott, és még vagy ezer másért, amit nem részleteznék, de jobb lesz attól? Nem. Az emberek bizonytalan dolgok az életben. A munka biztos lehet, ha teljes emberként veted magad bele.
24 évesen nem dolgozol még? :O
Amúgy én is elég rossz hangulatban vagyok. A baráti kapcsolatok lazák, de mindenki dolgozik és mindenkinek párja van, így hétvégente nincs programom.
De hirtelen kellett felnőnöm, rengeteg döntés, inger, felelősség és extra kevés szabadidő - így hétvégén szívesen is vagyok egyedül.
Tehát felettem is elrepül a nyár; nem is nyár ez...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!