Válás miatti alvászavar megoldása?
Figyelt kérdés
Nemrég ért véget a házasságom, eléggé ki vagyok lelkileg, de próbálok erős lenni, a kislányom miatt aki velem maradt. Szerencsére itt a családom, barátaim, ki tudom beszélni a fájdalmam, de este mikor már egyedül vagyok csak jár az agyam, és kb 3 óra alvás után már fent is vagyok, rettentő álmokkal küzdők, és csak 5-10 percekre tudok újra elaludni aztán felébredek. Ennek lassan 3 hete, nagyon ki vagyok merülve, fáradt vagyok, mégsem tudok aludni. Kimondott vénnyel kapható altatót nem akarok bevenni, hiszen itt a gyerek, ha este valami baj van és nem tud felkelteni, azt nem szeretném...Csak valami gyógynövéses, homeopátiás segítség kéne, hátha... Valaki ismer ilyet?2017. júl. 6. 18:05
1/3 anonim válasza:
A homeopatiás dolgok ...t sem érnek. Ha nem akarsz altatót bevenni, amit helyeslek, akkor maradnak a természetes praktikák. Relaxálás, jóga, könnyű sport, magad fárasztása, masszázs, lazító fürdő, meditációs zenék hallgatása. Egy idő után fogsz aludni, mert annyira ki leszel merülve. Működő ötlet, hogy egy éjszakát kihagysz, és direkt fent maradsz, meg persze másnap nappal is. Nem lesz kellemes, de éjjel garantáltan aludni fogsz.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
ilyenkor mikor felkelsz éjjel írj egy levelet neki, (a volt férjednek) és legyen jó szaftos, mocskos, durva, káromkodós, k.anyázós.
majd töröld/ égesd el.
ezt tedd meg minden este és egyszer kiürül belőled a sok harag.
(nekem ez a módszer bevált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!