Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alvászavar lenne?

Alvászavar lenne?

Figyelt kérdés

Több ideje kelek hamarabb mint kéne, amit nem értek, mert mindigis jó alvó voltam. Sokáig aludtam mindíg! De mostanában már egy ideje hamarabb kelek mint kéne (hétköznap) van, hogy 2 órával van, hogy 1. Hétvégén is! De érdekes mert nem érzem magam fáradtnak, leginkább teljesen kipihentnek érzem magam. Ha leterhelem magam akkoris ugyanez van, max kicsit tovább alszom! Szerintetek miért lehet ez a korai ébredés?

16/F

2017. máj. 9. 12:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Én egyszer 5 napig nem aludtam, és még élek. Szerintem kicsit túlaggódtad magad.Kérdésedre is válaszolva:Éhség, szomjúság, szorongás a másnapi sulitól, időjárás, szerelem, vagy annak hiánya, ugató kutya, nyávogó macska, stb, stb, stb.
2017. máj. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!