Mi ennek a betegségnek a neve?
Figyelt kérdés
Ha valaki úgymond bekattan és nincs magánál elkezd másokat ütni,fojtogatni vagy talán meg is öli stb stb elenálhatatlan vágyat érez hogy erőszakoskodjon stb de ez nem vezethető vissza semmire,nem verték nem molesztálták semmi néha elveszti az irányítást és pofán ver valakit,én ismertem ilyet..úgymond "Kikapcsol az agyad"2017. júl. 5. 00:26
1/3 anonim válasza:
Juuj olyan hirtelen akartam írni... isteneeem... ha eszembe jut azonnal irom
3/3 anonim válasza:
Ez sokminden lehet. Honnét tudod, hogy nem bántalmazták?
Lehet disszociatív zavar, borderline személyiségzavar, skizofrénia, pszichózis, szociopátia, narcizmus, sőt akár bipoláris depresszió vagy autizmus is. A kóros alváshiány, insomnia is okozhat ilyet. Tehát gyakorlatilag bármi! Túl kevés ez az információ.
Nő vagy férfi, milyen idős, mit tudsz a múltjáról, más problémái vannak-e, szellemileg milyen szinten van (intelligens vagy elmaradott?) az empátiás készségei milyenek, milyen emberi kapcsolatai vannak, vannak-e szoros baráti kapcsolatai, milyen könnyen illeszkedik be táraságban, látszik-e rajta szorongás, milyen a családi helyzete, dolgozik-e és ha igen mit?
Ezekből már jobban lehetne találgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!