Szerintetek ez már klausztrofóbia?
Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem hogy bizonyos szituációkban, helyeken rosszullét tör rám, leginkább nehezen kapok levegőt.. például mikor szolizni szerettem volna, épphogy magamra csukom az ajtót, kezdek fulladozni.. a repülőn sem volt eddig problémám, de most ott is rámtört ez a fajta félelem. Otthon a szobámban sem vagyok képes meglenni, ki kell hogy nyissam az ablakokat, ajtót és úgy kezdek jobban lenni.. Még a fodrásznál volt egy eset amikor a hajszárító bura alatt kellett lennem, de valahogy nem bírtam.. csakis klausztrofóbiára tudok gondolni, ha az, akkor vajon mitől lehet, és hogyan szokás kezelni?2017. júl. 2. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!