Hogyan juthatok leszarom tablettához?
Figyelt kérdés
Nektek van erre ötletetek?2017. jún. 29. 16:28
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Ha szorongásos panaszaid vannak, akkor menj el háziorvoshoz, vagy jelentkezz be a helyi pszichiátriai gondozóba, ott írnak, ha indokoltnak látják.
3/8 A kérdező kommentje:
A szorongást nem csak gyógyszerrel kellene kezelni nagyokos.
2017. jún. 29. 16:54
4/8 anonim válasza:
Én 100 Ft-os boltban vettem egyszer :-) (szőlőcukor volt benne)
Bár nem tudom, mennyire komolyan a kérdés, ha igazi nyugtató kell, azt fel tudja írni háziorvos is, de javasolt inkább pszichiáterrel konzultálni.
5/8 A kérdező kommentje:
Ha félsz valamitől, hogyan véded meg magad?
2017. jún. 29. 17:02
6/8 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
A szorongást nem csak gyógyszerrel kellene kezelni nagyokos.
Ez jó, amikor a kérdező kioktatja a válaszolót. Pedig ez esetben a válasz jó volt.
7/8 anonim válasza:
Eredetileg komolyan válaszolni akartam a kérdezőnek, de látva a stílusát, módosult a véleményem.
Most Leszarom! Tehát a válasz: így.
8/8 szenes43 válasza:
Hozd a pogácsaszaggatódat éppen most jött ki a lepény. Így frissen kiszaggatod és mikor szükségét érzed néhányat bekapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!