Tényleg skizofrén vagyok?
Figyelt kérdés
Nem cigizek, nem piálok, nem drogozok. Úgy kezdődőt az egész este elkezdtem zenét hallani fejeben, ami miatt nem tudtam aludni, reggelre elmúlt. Vagy másik, este folyamatosan pörgött az agyam minden félén, emiatt nem tudtam aludni ami reggelre elmúlt. Érdekesem módom, csakis este halottam zenét fejemben vagy pörgött az agyam. Napközben semmi bajon nem volt.Végül pszichiátria küldtek ahol gyógyszert kaptam. Gyógyszertől elmúlt. Ripedont szedek ami skizofrénre való. Én skizofrén vagyok?2017. jún. 28. 12:37
1/7 anonim válasza:
Mivel minden ember más ezért nem betegségekre gyártják a gyógyszereket, hanem tünetekre, és egyes tünetek önmagukban vagy különböző betegségeknél is előfordulhatnak.
2/7 anonim válasza:
A skizofrénia teljesen más. Nem is értem, hogy miért adtak neked ilyen gyógyszert. Elmondom, hogy én meg fejben is szoktam dobolni. De kotta után, amit szintén fejben gondolok át, pl bicajozás közben. Nem gondolom, hogy elmebeteg lennék, mint ahogy te sem vagy az. De az hótziher, hogy be nem vennék semmilyen tudatmódosítót. Szerinted a nagy zeneszerzők, festőművészek mit csináltak? Ugyanazt, mint Te, vagy én. Csak csöppet magasabb szinten.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval.
Egyébként ha voltál dokinál, biztosan adtak róla valamilyen papírt (leletet) is neked. Azon lennie kell diagnózisnak és/vagy BNO kódnak!
4/7 anonim válasza:
nem, de ha sokáig szeded azt a gyógyszert majd az leszel :)
5/7 anonim válasza:
Én is ezt a gyógyszert szedem már 2,5 éve és nem vagyok skizofrén, hanem bipoláris depreszió a diagnózisom. És sokat javultam már pár nap alatt ezzel később meg pszichológus segítségével. Ilyen hülyeséget meg ne vegyél be, hogy az leszel tőle én sem lettem.
6/7 anonim válasza:
Ripedont én is szedtem elég sokáig de nem skizofréniára kaptam. A leírtak alapján semi hiszem, hogy az lennél. Átmeneti pszichotikus állapot lehetett, de az nem skizofrénia.
7/7 anonim válasza:
Hát tesó, nálam folyton van zene, mindig is volt és imádom. :)
Csak az kellemetlen, ha hirtelen a semmibol egy hang azt mondja, kussolj a síri csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!