Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért képzelem be magamnak...

Miért képzelem be magamnak ezeket?

Figyelt kérdés
Több éve már hogy beképzelek magamnak dolgokat pl volt olyan év hogy pánikoltam meg szorongtam alig birtam végig menni az utcán és addig nem nyugodtam még vègig nem jártam orvosokat hogy nekem mi bajom van és a végére mikor már mindenki azt mondta hogy semmi bajom elmúlt. most például még a télen nem aludtam egy napot teljesen elfáradtam kimerültem és azota annyira görcsölök az alvástol közbe pedig tudom hogy az agyam szüleménye ez de mégis felül kerekedik rajtam és kész ceremónia elaludni van mikor jol sikerűl de van amikor csak 4-5 óra. Kihat teljesen az életemre. Hogy tudnék ezen változtatni ? Miért vagyok én ilyen hogy az egyszerű dolgokon hónapokig évekig szorongok és nem múlik el még a fejembe nem rágják hogy semmi bajod.

2017. jún. 22. 12:47
 1/3 egyszervalahol válasza:

Szia.

Sajnálom ami veled van,majdnem velem is hasonló dolog volt anno.A legegyszerűbb módja ha lehetséges az orvosokat ebből kizárni,mert valamelyik csak még jobban elhiteti veled hogy igenis nagy problémád van.(TAPASZTALAT).Az alvás fontos,próbálj meg hamarabb lefeküdni egy kis relaxációs zenét hallgatva közbe, esetleg olvass pár lapot a könyvből.Némelyil ember túl későn fekszik le,és hamar felkel mert elég neki 4-5óra alvás.Remélem tudtam segíteni,ha szeretnél írj privátba.:)

2017. jún. 22. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, én folyamatosan találom ki magamnak az újabb halálos betegségeket, és bár tudom hogy semmi esélye addig nem nyugszom amíg sok tízezer ft-t meg nem mondja valaki, hogy nincs semmi baj.. bár én ahogy zárom ki a betegségeket egyre jobban vagyok, neked nem sikerül? Én is rossz alvó vagyok nagyon, esetleg sportolj a nap folyamán, hátha jobban beválik, vegyél növényi alapú nyugtatókat, hallgass relaxációs zenét. Sok sikert!
2017. jún. 22. 23:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak én meg soha nem voltam rossz alvó birtam aludni 10-12 órákat is csak egyszer nem aludtam nagyon kimerültem és ez annyira bennem maradt hogy azota csak ezen kattogok
2017. jún. 23. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!