Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bulimiás vagyok. Véres volt a...

Bulimiás vagyok. Véres volt a hányásom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma megint hánytattam magam, és ha jól láttam volt benne egy kis vér. Nagyon megijedtem, ezért megpróbálok leállni. Ha nem fogom többet hánytatni magam akkor rendbe jöhetek? Nem szeretnék a szüleimnek szólni. Kérlek segítsetek és ne szidjatok.

#anorexia #hányás #étkezési zavar #bulímia #étkezés zavar #testzavar
2017. jún. 20. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%

Mi baromságot összehordtak itt cihiáterről meg minden faxságról. Nem ezt kérdezte!!

Ha abbahagyod a hánytatást valószínű helyre fog jönni.

2017. jún. 20. 22:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak felsértetted a torkod, ahogy lenyúltál. Ettől függetlenül orvosi segítségre van szükséged.
2017. jún. 20. 22:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Abbahagyom. Ha meg romlik a helyzetem akkor orvoshoz fordulok.
2017. jún. 20. 22:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Valószínűnek tartom, hogy az erőlködés során megpattant egy ér, vagy felmarta a nyálkahártyát a sav.

Azonnal állj le a hányással, sőt, pár napig csak nagyon keveset és kímélőt egyél (pl. főtt rizs). Ha úgy érzed, sok a savad, szopogass el rennie antacidumot (vény nélkül kapható patikában).

Ha ennél súlyosabb tünetet tapasztalnál, VAGY a székleted nagyon sötétbarnára, már-már feketére színeződne (tápcsatorna felső szakaszából származó, emésztett vért jelez), akkor ne habozz, doki!

2017. jún. 20. 23:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 21. 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem baromság a pszichológus, mert a bulimia evészavar, ami pszichés gondokra utal. De attól, hogy nem fáj a gyomrod, a véres hányás arra utal, hogy valahol már sebesedik a gyomor vagy nyelőcső, vagy a tápcsatorna valamely szakasza. Erre savlekötő kell mindenképp, mert a hánytatás refluxbetegséget okoz.
2017. jún. 21. 18:38
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Ha kiemelted a kérdésedet, akkor az azt jelenti, hogy vagy nem vagy elégedett az eddigi válaszokkal, vagy még nem csináltál semmit.

Hánytál azóta?

Én is azt tudom mondani, amit a többiek, fordulj orvoshoz, vagy menj kórházba! Nem szabad ezt tovább halogatni. Nem szeretnél szólni a szüleidnek - de ha nem szólsz nekik, és egyik nap a mentő visz el, az mennyivel lesz jobb? Az lenne a legnagyobb előrelépés, ha mernél segítséget kérni.

2017. jún. 24. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!