Az öngyilkosság elleni lelkisegély vonalak mennyire megbízhatók?
Szerintem naponta 100 hívásuk van, szóval nem fognak azzal bajlódni, hogy bemérjenek. Én hívtam egyszer őket, kedvesek voltak, de közhelyesek. Ha úgy érzed, hogy senki nem tud lebeszélni, akkor miért akarod őket felhívni?
Én meg tudlak győzni, hogy ne tedd! Legalábbis remélem.
1: Nem biztos, hogy meghalsz. Ez esetben lenyomorodhatsz, de előtte még rengeteget fogsz szenvedni. Utána meg még többet. Meg fogod bánni.
2: Ha meghalsz, akkor sem rögtön. Egy pár percig, óráig, vagy napig még szenvedni fogsz ez esetben is. De olyan szinten, hogy összehányod, összefosod magad. Ekkor lesz az, hogy megbánod, de már késő. Nem lehet visszacsinálni. Az utolsó ép gondolatod az lesz, hogy de boldog voltál ahhoz képest, amilyen most vagy.
Kérlek, olvasd el még egyszer az egészet! Elmélkedj rajta!
Szia figyelj én lehet h le tudlak beszélni róla énis próbáltam 2 napja de ot volt velem valaki aki nem hagyta..
Es megbeszéltem vele a dolgokat..
És jobb lett..
Ha ugy érzed irj privátban es megbeszeljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!