Antipszichotikumot keresek (? )
Csak antipszichotikumot szedsz? Nyugtatót nem? Mert én arra gondolnék, hogy igazából a nyugtató álmosít, az antipszichotikumnak (legalábbis az én dokim szerint) nem szokása ez, még éppen hogy élénkít. Én egyszerre szedtem a kórházban Abilify-t és Frontint, és az Abilify-ra gyanakodtam, hogy attól vagyok folyton álmos, aztán kiderült, hogy igazából a Frontintól...
Mivel az Abilify-nak voltak más mellékhatásai nálam, kaptam Kemadrint a mellékhatások ellen. Ezután már az égvilágon semmi bajom nem volt.
Most Restigulint szedek, de hamarosan elhagyhatom. Kemadrint már régóta nem szedek, már nincs szükségem rá.
Mondd meg a dokidnak, hogy folyton álmos vagy, és az antipszichotikumra gyanakszol, hogy amiatt van. Lehet h gyógyszert fogtok váltani, lehet h ír neked vmi mellékhatás-csökkentőt.
Ha azonnal el kezdte adni az nagy felelőtlenség.
Sokszor van, hogy tök indokolatlanul felírják, és onnnatól kezdve már nincs megállás, azokat a tüneteket amik a gyógyszer mellékhatásai is a betegséged részének veszik és kevés az az orvos aki tényleg utána nézne mi is pontosan a bajod, amilyen gyógyszert először felírtak az a bajod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!