Ez anyakomplexus? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Lany vagyok 18 eves es Eloszor is mielott barki belem kotne leszogeznem, hogy NEM vagyok leszbikus. Van parom 2 eve, vonzodom hozza minden teren, de kb 12 eves korom ota mindig talalok olyan nalam min. Egy 10essel idosebb nojet akikhez kialakul valamifele kotodes. Nem mondanam hogy ugy tekintek rajuk mintha az anyam lenne de nem is ugy mint akibe szerelmes lennek. Csak kotodom hozza, es amint elmulik az egyik nonel ez az erzesem es kiheverem jon egy ujabb.
Anyukammal nem olyan szoros a kapcsolatom ezert gondoltam, hogy lehet anyakomplexus, de ha nem akkor mi ez? Talalkozott valaki hasonloval?
2017. jún. 8. 23:11
1/2 A kérdező kommentje:
**noket
2017. jún. 8. 23:12
2/2 anonim válasza:
Példakép, ideál - van benne valami, amit te is szeretnél megvalósítani, de csak így "kivetítve " látod, magadban nem találod hozzá az erőket, hogy létrehozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!