Ez meddig tart? Örökké?
Figyelt kérdés
Szoval egy ideje van nekem ez a fulladásérzés, ásitás, sohajtozás. Olvasgattam külföldi fórumokon, hogy valakinek ez már 20 esetleg 30 éve is megvan. Így éli a mindennapját. Én még csak 18 éves vagyok és nem tudom, hogy mihez kezdjek mit tegyek! Elmentem orvoshoz ahol tetőtöl talpig kivizsgáltak és minden negatív. Így kellene lélnem az életem szerintetek? 10/2 embernek van ilyen kb es az is pont én vagyok..2017. jún. 5. 16:09
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem a stressztől jött elő pánikbetegségem (kényszert éreztem megmagyarázhatatlan dolgokra, gyorsabban vert a szivem, tehetetlennek éreztem magam), ez mindegy.
Volt, hogy hetente, de volt, hogy naponta rám tört. Éreztem, hogy (nem csak emiatt) de kezdek depresszióba esni, viszont nem vagyok egy önsajnáltatós és magát elhagyós alak, szóval rájöttem, hogy tennem kell ez ellen, mert valamit rosszul csinálhatok az életemben.
Elkezdtem sportolni, felhagytam az egészségtelen kaják gyakori evésével (heti 1x eszek most). Ennek következtében legutóbb kb 3 hónapja volt "pánikom" és a kezdeti depresszióból is kilábaltam.
Meríts abból amit leírtam :)
2/2 A kérdező kommentje:
De nekem ez állandóan van, sport közben mindíg.. kicsit nehéz igy bármit is tenni, de tudom, hogy nem várhatom a csodát csak mégis félek, hogy ez örökké tart e...
2017. jún. 7. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!