Candida gomba. örökké tart?
Én nagyon nehezen szabadultam meg a Candidától. Olyan sok Diflucánt kaptam, hogy a májfunkcióm az egészségügyi érték háromszorosa lett, de meg se kottyant ennek a ráknak. Több gyártó antifungális készítményét is kaptam a Diflucán mellett, de alapvetően mind ugyanaz a flukonazol tartalmú. Rengeteg vénynélküli csacskasággal is próbálkoztam és alternatív gyógymódokkal. De semmi.
Nem biztos, de talán az segített, hogy visszább vettem az édességből és sok olvasás után kipróbáltam a probiotikumokat, amik a bél helyreállításáért felelősek. Vettem egy Béres Probiotikumot, majd később egy Normaflore-t. Önmagában a Candida diéta nem ért semmit, ezért inkább a probiotikumoknak könyvelem el a sikert. Az én tüneteim a számban, egész pontosan a nyelvemen voltak, néha pedig éreztem a szám szélén is kirakódásszerűségeket, mintha ételmaradék lenne.
Mostmár rendbe vagyok kb 1,5 év telt el a kezdettől.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!