Majdnem meghaltam?
Figyelt kérdés
Lehet nem pont ide való, de talán itt vannak többen. Szóval a történet az, hogy nemrég egy elég nagy trauma ért, sokáig egy falatot sem tudtam enni. Amit tapasztaltam, hogy nem volt egyensúlyèrzèkem, egyhelyben állva is képes voltam kibillenni és folyamatos hányinger, de hányni nem tudtam, nem volt mit, összeszorult a gyomrom és nagyon fájt. Ezenkívül folyamatosan aludtam egész napokat. Tényleg közel voltam ahoz, hogy meghaljak? Azóta rettegek, hogy egy mèlypontnál legközelebb tényleg sikerül :/ Úgy èrzem mintha beteg lennèk.2017. jún. 4. 23:49
1/7 anonim válasza:
Nagyon messze voltál a haláltól. Lelki okok miatt voltal rosszul. Keress fel pszichologust
2/7 anonim válasza:
Ptst ez volt majd elmulik mozogj sokat
3/7 anonim válasza:
Komoly ez a kérdés? Sokat agyaltál rajta?
4/7 anonim válasza:
Dehogy voltál közel. Volt egy szorongásos, depressziós időszakod, szinte mindenkivel előfordul életesorán egyszer.Ha úgy érzed nem történt javulás, nem sikerült önállóan kilábalni a helyzetből akkor nem szégyen segítséget kérni.
5/7 anonim válasza:
Ahogy előttem szóló írja. Illetve amire figyelj, hogy ha nem is tudsz enni vagy csak alig, az ivásra figyelj oda nagyon, mert többek közt az agyműködést is nagyon taccsra tudja tenni a vízhiány!
6/7 anonim válasza:
Rendkívül távol voltál attól, hogy meghalj.
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy halhatatlan vagy?! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!