Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudok változtatni...

Hogyan tudok változtatni azon, ha, , csicska" típus vagyok?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban sokat csicskáztattak erőszakosan,amit akkor a tanárom is jóvá hagyott.Anyukám ,is eléggé domináns,és elnyomó volt..

Hajlamos vagyok munkahelyen arra,hogy küldözgessenek ide -oda,meg megvárják,míg én csinálok meg valamit.Kevés javulást látok ilyen téren.Szégyellem a problémát.A kollégát könnyen kiszúrnak,ha visszaszólok,ha nem.Ha visszaszólok jön a duma:nem beszélek szépen,meg kinyílt a csipám.Kicsit betörhető vagyok.A főnök állítja nem én vagyok a rossz.A korom ki sem írom.Járok időszakosan pszihológushoz,meg pszihiáterhez.Dolgozok magamon.Kérek javaslatokat.

2017. jún. 3. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:
A fejedben az a kép él magadról hogy csicska típus vagy, ami érthető mert csicskáztattak te pedig hagytad. Érthető hogy csicskáztatnak mert hagyod magad. Szerintem elég egyszerű ez nem hagyod magad és nem leszel csicska, csak el kell dönteni mi akarsz lenni. Egyébként abban a közösségben ahol most vagy így ismernek, ha változtatsz valószínűleg nem fogják érteni mi történt mivel kialakult rólad egy kép. Rajtuk tesztelheted milyen ha domináns vagy de új meló helyre szükséged lesz. :)
2017. jún. 3. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!