Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Introveltált embereket miért...

Introveltált embereket miért nem fogadják el?

Figyelt kérdés
Pedig ez nem betegség, se mentális dolog, csak egy személyiség. Miért baj az, ha másképp látom a dolgokat, mint az átlag, és egyedül szeretek lenni? Ez mitől annyire ilyesztő az átlagnak. Nekem már fárasztó az, hogy állandóan megjátszam magam és azt mutassam, amit látni szeretnének, hogy elfogadott legyek. Felnőtt vagyok, közel 40hez, nő, ha ez valakit is érdekelne. Mióta magam vagyok jobban érzem magam, csak azt veszem észre, hogy sokan furán néznek rám, vagy nem értenek, pedig csak őszinte vagyok. Nem játszom többet magam, vagy akkor ez a személyiségű ember így járt?

2017. jún. 2. 20:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Azért, mert az ember falkalény. Ha te meg "szeretsz egyedül lenni", ám tessék: kiközösítenek a p____ba, aztán mikor ott állsz munka nélkül, barátok nélkül, társkapcsolat nélkül, pisloghatsz, hogy de miért."

Gratulálok a lokigádhoz. Ha valaki másabb, annak éhen kell halnia? Ezért nem szeretünk titeket,mert lenéző, arrogáns,sunyi patkányok vagytok. A magadfajtának a létezése is bűn.

2020. dec. 6. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem az ember a falkalény, hanem az extrovertáltak.
2020. dec. 6. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Én territoriális lény vagyok, egyedül akarok lakni,nem mindenféle vadidegennel.
2020. dec. 6. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!