Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tereljem el a figyelmem...

Hogyan tereljem el a figyelmem a Facebook-ról?

Figyelt kérdés

Egy idő után rájöttem, hogy valójában nincs is semmi hasznom a Facebook-ban. Csak folyton görgetem az idővonalat, elolvasom mindenkinek a minden hülyeségét, cikkek alatt a kommenteket, legszívesebben folyton posztolnék, de ebben az állandó közpéskényszeremben elég jól húztam magam vissza,szerencsére (vannak, akik nem és szerintem az elég gáz).

Volt már pár eset, amiért haragudtam a Facebook-ra,pl. hogy rokon ott felköszöntött szülinapomon, aztán mikor pár órával később találkoztunk, személyesen már nem. Úgy látom, nem csak nálam hatalmasodott el a Facebook mània.

Tegnap fogtam magam és felfüggesztettem a fiókomat. Pontosan tudom, hogy nem történik semmi, amiről lemaradnék és ami engem komolyan érint vagy érdekel.

Szóval első nap este már kezdtem frusztrált lenni. Az ujjam folyton nyitja a telót és màr ellenőrizne, történt-e valami.

Olvasok valamit neten és máris pötyögném be felülre, hogy fa.... facebook.

Hogyan megy tehát a leszokás valamiről? Mivel tudnám elterelni a gondolataimat?

2017. jún. 2. 07:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Hàt nem volt könnyű, de most épp elgondolkoztam, mennyire nem is hiányzik. Van időm másra!! :)
2017. jún. 7. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!