Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Veletek volt már olyan, hogy...

Veletek volt már olyan, hogy rossz kedvetek volt, de nem tudtátok az okát, hogy miért?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször fordul elő, hogy rossz kedvem van, lehangolt,ingerült vagyok, de nem értem, hogy miért. Semmi olyan nem történt velem ami miatt szomorú lehetnék... pl. Nem piszkál senki max néha megjegyzést tesznek rám, hogy stréber vagyok, de ez marhára nem érdekel.. iskolában jól tanulok, az osztályom legjobb tanulója vagyok, sokszor tanárok is megdícsérnek, otthon is mindenem megvan ami kell stb. stb. és még sorolhatnám. :/

16/f

#Tanulás-rossz-kedv-iskola
2017. máj. 31. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez így annyira kevés információ... elhallgatsz valamit, amit ide le kellett volna írnod. Ha pedig nem, akkor agytumorod van, és az nyom valami agyterületet, ami az érzelmekért felelős.
2017. máj. 31. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!