Miért akarok mentális beteg lenni?
Szerintem nem erzed magad eleg erdekesnek es izgalmat akarsz a hetkoznapokba. Illetve figyelemre vagysz.
Viszont nem latod azt, hogy ezek melle a betesegek melle mi jar. Nem latod azt, hogy mentalisan betegnek lenni azt jelenti, hogy nem tudsz normalis eletet elni es kidob magabol a tarsadalom, ha nem fektetsz rengeteg energiat abba, hogy normalis legyel (illetvr adott betegsegeknel nem is vagy erre kepes)
Viszont az, hogy meg akarod egy kis idoszakra tapasztalni, szerintem teljesen ertheto, kivancsi vagy.
En is kivancsi lennek arra, hogy milyen lehet gyilkolni, vagy barmilyen durva szemelyisegzavarral rendelkezni, de soha nem valasztanam azt, hogy tenyleg kiprobalom, ha lehetosegem lenne ra.
En egyebkent borderlineos vagyok emelett ciklotimiam van, ha ez erdekel vagy szeretnel kerdezni, irhatsz privatban.
Viszont ha a durva szemelyisegzavarok erdekelnek vavy szeretned megtapasztalni, menj el es beszelgess errol egy pszichologussal, mert lehet hogy ha nem is ilyen de valamilyen problemad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!