Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szesszio alatt napi 3-4orat...

Szesszio alatt napi 3-4orat tudok csak aludni? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Sokat kell tanuljak, sok a vizsgam is, es ha el is alszom par orara felebredek, nem tudok visszaaludni. Hogy birjam ki igy jovo hetvegeig.

Most par napot szerencsere tudtam aludni, de csutortokig ugy nez ki, hogy megint 3-4 oraval maradok. Hogy birjam igy ki, ha delutan egyszeruen nem tudok aludni?

2017. máj. 28. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugtatót vennék be a helyedben, de a lehető legrosszabb döntés ilyenkor megvonni az alvást.
2017. máj. 28. 13:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyszeruen nem tudok aludni.
2017. máj. 28. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát azt nehezen tudom elképzelni beveszel egy 20 mg os xanaxot és nem tudsz aludni tőle. De tegyük fel így van az már komolyabb gond szerintem. Mondjuk én tudom milyen mert régebben depresszió voltam és volt nem aludtam 3 napig. De alaphelyzetben tudnod kéne aludni.
2017. máj. 28. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem 20 mg ot akartam írni, ahogy nézem 0.25 a leggyengébb akkor mondjuk 1 mg. De frontin is kb ugyanaz, altatót viszont ne szedj be mert károsítja az agyat. De 3 napnál tovább ne is szed mer rászokni nem ajánlom.
2017. máj. 28. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:

A Xanax, Frontin meg kábítószerhez hasonlóan működik.

A legjobb, ha relaxálsz, annak nincs káros mellékhatása, csak nyugodt leszel, és jól alszol.

2017. máj. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!