Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy bírjak ki 3 napot alvás...

Hogy bírjak ki 3 napot alvás nélkül?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és albérletben lakom. A gond az, hogy egyrész kényelmetlen az ágy, másrészt újabban éjjel mindig valami bogár mászik a szobában, amitől írtózok. 5 vizsgám lesz szerdáig, de nem is a vizsgáktól, hanem az éjszakától félek. Nem merek és nem tudok aludni. Hogy vészeljem ezt át?
2017. máj. 28. 08:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Sehogy. Ha 3 napig nem alszol, garantálom, hogy mind az öt vizsgádat borzasztóan eltolod majd, nem érdemes ennyire nagy áldozatot hozni.

Gondolom, nagy, mindent felforgató takarításra most nincs idő, pedig a bogár (vagy pók?) ellen az kellene. Költözz be addig a lakótársaid szobájába, vagy ha az nem megy, akkor a konyhába aludni, húzd ki a matracod oda. Én is rákényszerültem erre, igaz, más okokból. Kibírható. Alvásra meg szükséged van.

Vizsga után meg nagytakarítás!

2017. máj. 28. 09:05
 2/13 anonim ***** válasza:

A Te korodban én így csináltam:

A szobámban felállítottam a turista sátram. (amihez sok szép élmény kötődött - tó part, úszás, napozás, fotózás)

(a 2 személyes sátram (ma is meg van), berendezve párnákkal, és paplannal.)

Nem mákos tésztát, hanem tésztás mákot vacsoráztam - sok-sok mákkal.

Beállítottam az ébresztő órát korai időre.

Előtte pár nappal már nem tanultam. Csak belekukkantottam a jegyzeteimbe és az aláhúzott fő kérdésekbe a tankönyvemben.

Így tudtam nyugodtan aludni stresszelés nélkül vizsga előtt.

Talán Nálad is valami beválik ebből.

2017. máj. 28. 09:11
 3/13 A kérdező kommentje:

3 vizsgam holnap lesz. Szoval ha ma nem is tudok aludni, azt meg tudom csinálni. De a szerdai naptól félek. Addig sok van.

ágydm van,nem matracom, a konyhába a csajok éjjel 2ig kinn vannak, szóval azzal nem oldódna meg, plusz nem vagyok velük olyan viszinyba, hogy bekérezkedjek hozzájuk aludni.

viszont a szobámba ahogy lekapcsolom a villanyt máris hallom,hogy mászkál valami.

2017. máj. 28. 09:22
 4/13 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem lehet kitakarítani a szobát. Egybe van minden, szét se lehet szedni. A másik meg mintha a laminált padló alól hallanám.

Vizsga után még jön következő 5 vizsga, bár az szellősebben lesz.

2017. máj. 28. 09:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Édes istenem, egyetemista vagy, megmondod nekik, hogy bocs, átmenetileg itt kellene kempingeznem, menjetek már be a szobátokba kivételesen éjjel kettőig. Ennyit kell mondani.

Szerezz egy hálózsákot vagy felfújható matracot akkor.

Amúgy azt hittem, valami csipked, de ez a "hallom, hogy mászkál" dolog olyan paranoiának hangzik inkább.

2017. máj. 28. 09:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem csipked, de először hallom, majd látom mászkálni. 10 db ot nyomtam csak szét az utóbbi 2 hétben
2017. máj. 28. 09:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Na de mi az? Csótány, vagy poloska, vagy mi?
2017. máj. 28. 09:44
 8/13 A kérdező kommentje:
És ez annyira megbélyegzi a napjaimat.
2017. máj. 28. 09:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérd meg egy barátodat/rokonodat, hogy aludhass nála pár napig!Biztos van megoldás, egyetemista vagy, gondolkozz!
2017. máj. 28. 09:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Sötétbe bújik elő, falon mászik, fekete és volt, hogy nagy volt, van,hogy kisebb
2017. máj. 28. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!