Apukám rendszeresen szed egy rózsaszínű ovális gyógyszert. Mit szed?
Apa meg frontint szed. Azért szedi,mert nem tud aludni. A munkája miatt felborult a nappal-éjszaka és sokszor csak gyógyszerrel megy neki az alvás.
Szerintem ne gondolj egyből a legrosszabbra.
Szerintem se gondolj egyből a legrosszabbra. Nekem a nagymamámnak a Xanax-ot a vérnyomására írták fel, jobban van tőle.
Sajnos felnőttkorban már nem olyan tuti a szervezet, előfordul, hogy szükséges gyógyszert szedni. Lehet, hogy stresszes a munkahelye, pánikbeteg, vagy műszakozik, más is írta, hogy akkor nem mindenki tud normálisan aludni.
Ha nagyon akarsz, akkor egyenesen kérdezd meg, miért szedi azt a gyógyszert, mert érdekel téged. Biztosan elmondja úgy, hogy gyerekként te is megértsd.
#2-es vagyok
Nem tudom, kinél nem tetszett az "ovális gyógyszer": a xanax
._
Antidepresszáns, hangulatjavító.
(szorongásra, depresszió ellen)
A válasz 77%-ban hasznosnak tűnik.
Mert az bizony 100% !
Hozzáfűzném, hogy a "Frontin is hasonló", célra készült mint a xanax.
Igaz, hogy nyugtató hatású is, de nem "altató" céllal készült tabletta.
- és ez is 100%-ék ! sőt: 200%-ék!
Miszter és miszisz, vagy tini, össze vissza nyomkodó.
anya is szedi.sőt.sertadepit is.és?nem titkolja.előttem szedi be a gyógyszert.azért nem semmirekellő anyád mert hagyja hogy nyugtatózzon apád.lehet hogy a születésed előtt depressziós volt pl és akkor írták fel neki.aztán rászokott.mert a xanaxra rá lehet.
én anyámba se omlott össze egy világ se mert rákérdeztem 10 évesen hogy miért gyógyszerezik.tönkretette apám,kész.kérdezd meg tőle ha érdekel.14/L
"Igaz, hogy nyugtató hatású is, de nem "altató" céllal készült tabletta. "
Így van, de alvásproblémákra is felírják, ha valaki azért nem tud aludni, mert feszült. Egy klasszikus altatót eleve ágynyugalomba kell bevenni, mert lecsap, mint mérges szomszéd a biztosítékot, ha üvölt a zene. Az alprazolam pedig csak ellazít.
A Xanax, Frontin amúgy ugyanaz a hatóanyag.
Ne variáld túl, illetve nem is tudhatod, mi gondja van Apukádnak, mert nyilván nem veled beszéli meg a munkahelyi gondjait.
Persze, hosszabb távon nem jó szedni, de túl sok következtetést sem kell levonnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!