Miért nem tudom kiheverni amit anyám tett velem? Ugye nem csak üres hiszti?
Nemrég van egy éve, hogy ezt tette velem anyám.
Én akkor 16 éves voltam, a nővérem pedig 21. A testvérem elég antiszoc, nagyon rossz a kapcsolatunk. Hétvége volt. A nővérem kitalálta, hogy ő le akarja magát gyantáztatni ott, és pont helyben volt anyám aki kozmetikus. Mivel anyám kedvence ő, és a hülyeségei miatt nem akarta máshoz engedni mert egy barátnője sincs, soha nem lép ki iskolán kívül a házból anyám akarta neki megcsinálni. De a nővérem kitalálta, hogy csak akkor ha nekem is! Egyik reggel (hétvége volt) a tesómat megcsinálta, majd engem is kényszerített rá. Azóta feketébe járok, többször volt öngyilkossági kísérletem, de még senkinek sem mondtam el. A barátnőim, osztálytársaim azt hiszik egy határozott boldog lány vagyok, aki jóba van az anyjával. Mindig irigykedek a barátnőimre, tudom nem szép dolog, amikor az anyukája elkíséri boltba, megbeszéli vele a problémáit. Én ezóta nem tudok anyukamra anyaként nézni, megszakad a szivem amikor anya-lánya reklámok vannak, minden este sírok vagy a fürdés előtt. És még mindig úgy érzem én vagyok a hülye és ez semmi. Ha hozzám ér mert nem férünk el a folyosón beleborzongok, és még nem jött rá hogy emiatt van. Mellesleg amikor megkérdeztem sírva hogy miért tette ezt, azt modta hogy mert úgy néztem már ki mint egy dzsungel. :( 16 éves voltam:( Pszihológushoz nem merek menni, hátha szól a gyámügynek vagy ilyenek. A szülinapomat elfelejti... Soha nem szeretett. Amikor kicsi voltam és megvetettem egy pudingot és nem ettem meg rámdobálta vacsora köben kanállal. 4 éves sem voltam. Soha nem voltunk szegények. Nem tudom hogy tudtok segíteni, egy pár kedves szó is nagy érték lenne nekem, abból van itthon a legkevesebb. Szerintetem nem vagyok hülye ugye? Kezdek megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!