Nagyon rosszul vagyok. Most egy óriási mélyponton. Ti hohy lábaltok ki a depresszióból?
Szomatizaciós zavarom is van. ( pszichés okok miatt testi tünetek) has és fejfájás, koncentrációszavar, szédülés, végtagzsibbadás.
Egész nap csak alszom, meg sírok. 22 éves lány vagyok. Nyáron befekszem a pszichiátriára, de addig mit kezdjek ezzel? Nem tudom ellátni a napi teendőimet sem.. Mit csináljak addig, amíg meggyógyítanak a pszichiátrián? Hogy legyek jobban? Soha nem örülök semminek, félek az emberektől, hangulatingadozásaim vannak.
Ezrn kívül jelen vannak még ilyen mániák is az életemben(pl muszáj 10ig elszámolnom mielőtt becsukom az ajtót) a szociális életem is kb 0. Most kellene élnem és boldognak lennem, de én csak a sötétben fekszem. Rengeteget romlott a tanulmányi átlagom. Nem tudom, hogyan, és miért alakult ki ez az állapot, de borzasztó. Ezrnkívül kórházban voltam januárban másfél hetet a panaszaimmal(amiket fent írtam: fejfájás, hasfájásstb..) És azt vettem észre, hogy sokkal boldogabb voltam ott, mint itthon. Őszintén nem szívesen jöttem ki a kórházból. Hiányoznak a dokik, a nővérek és hogy törődnek velem...
Tudom, ez nem normális. Nem birom tovább!!!!!! Segítsetek légyszi, ti mitől lettetrk jobban?
Egyedül élsz? Nincs valakid, pl szüleid, barátaid? Ha van és nyitsz feléjük, tőlük kaphatsz odafigyelést. Egyébként rajtam, mikor nagyon magamban voltam a Hit Gyülekezete és Jézus Krisztus segített. Ezt úgy kell elképzelni, mintha az istentiszteleten levette volna valaki rólam a keserűségem, mint egy ruhát. Folyamatosan múlt el. Nagyon nagyszerű érzés!
Sok erőt, kitartást és győzelmet kívánok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!