Ez depresszió lehet?
Szóval egy ideje kb. 1-1,5 éve már így érzek de eddig nem gondoltam bele, hogy akár depressziós is lehetek.
Valamint nem sajnáltatom magam, szóval kérlek ne írjátok, csak annyit, hogy igen vagy nem.
Szóval reggelente nem szeretném elkezdeni a napot, hétvégente beletelik egy kis időbe mire ráveszem magam, hogy kikászálódjak (30-60 perc kb.), és nem azért mert lusta vagyok és szeretnék még pihenni, hanem mert rettegek attól, hogy milyen lesz a nap.
Nem érzek érdeklődést kb. semmilyen tevékenységhez.
Egész nap csak feküdni akarok, de ugyanakkor mégsem.
Vannak napok, amikor alig megyek ki a szobámból (1-2szer), és észre se veszem, hogy elszigetelődök a család többi részétől.
Ellököm magamtól a barátaimat.
Sokat gondolok a halálra, de nem úgy, hogy meg szeretném ölni magam, viszont szoktak olyan gondolataim lenni, ahol bántom magamat.
stb..
Vannak időszakok (hetek), amikor teljesen lehangolt, és élettelen vagyok, aztán ezeket, olyan napok váltják fel, ahol teli vagyok energiával, boldogabbnak érzem magam, és ez a két időszak folyamatosan váltakozik.
Köszönöm a válaszokat !
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!