Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mostanában minden este rosszat...

Mostanában minden este rosszat álmodok. Ez mitől van?

Figyelt kérdés
Pár hete kezdődött, de akkor csak egyszer egyszer, most meg vagy 1 hete minden este. Csak rémálmaim vannak ahol kiakadok, ideges leszek, meghal valaki, megerőszakol valaki vagy éppen leszarja valaki ahogy haldoklok. Most is kicsit elszundítottam délután és egy ilyesmit álmodtam hogy leharapta a nyelvemet egy kutya, bementünk a sürgősségire erre elkezdték a vesémet vizsgálni, meg bejöttek az osztálytársaim, és szóltam az oszinak (senkit nem tudok hogy került oda) hogy zavarja ki őket, erre elkezdi nem tiltotta meg nekik hogy bent legyenek. Aztán szóltam hogy hé bocs vissza kéne varrni a nyelvemet, de leszarta az orvos azt mondta benne van a kutya nyála meg nem érdemes stb, de ez azért volt mert anyu bejött elkezdi szűkösen élünk és fasírttal fizetett nekik. Ez nem rémálom inkább vicces, de akkor olyan szar volt pánikoltam, bevertem a falat, összeszorult a hasam. Azelőtt meg azt álmodtam hogy kiakadt az állkapcsom és osztálykiránduláson voltunk (az új rajztanárunkkal) és ő is éppen pont leszarta és nem tudtam becsukni a számat, sírtam erre ő csak mondta az idegenvezetős szövegét, és mikor próbáltam becsukni kivájta az alsó fogamat. Ja igen és gyakori álom hogy kihullanak a fogaim, vagy már nincsenek. Aztán volt olyan is hogy volt valami cigány lány és az utcán megvertem erre a megvert csaj átalakult tesómmá és sírtam hogy bántottam a nővéremet, és sírva keltem fel. Nem olyan nagy menekülős rémálmok, de komolyan teljesen idegesítenek és egész nap ezen jár az agyam és annyira belefáradtam ebbe a sok orbitális marhaságba.
2017. ápr. 25. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Elfojtott agresszió, szorongás, önbizalomhiány.
2017. ápr. 27. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!