Egésznap úgy érzem mintha nyugtató hatása alat lennék, miért?
Figyelt kérdés
16f,csak aludnék,meg aludnék,me gmintha nyugtató hatása alat lenék olyna,pedig kerulom az energia italt,cigi,kávé,minden fűgőséget okozó szert!2017. ápr. 23. 20:20
1/3 anonim válasza:
Közhelyes, de az idő miatt. Néha olvasgass orvosmeteorológiát (Időkép applikáció), ott is írták a fáradékonyságot, dekoncentrációt. Ma délután én is aludtam vagy két órát, azóta is úgy érzem magam, mint aki nem is ezen a világon van.
Plusz gondolom ki vagy fáradva a suli miatt, itt az évvége, esetleg a vizsgák, középsuliban én mindig olyan voltam, mint egy zombi.
19L
2/3 anonim válasza:
Nekem akkor van ilyen benyugtatózott érzésem, ha nagyon nagy alváshiányom van. Mert olyankor tompulnak a reflexek, pont, mint a nyugtatónál. De egyébként jól mondja az első, szerintem is az időjárás a ludas.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendesen alszom!,suli nincs jelenleg,amugy meg már 2013-14óta tart ez a dolog,csak most kezdet el foglalkoztanti,érdemes orvoshoz fordulni? :/
2017. ápr. 23. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!