Mi bajom lehet?
Egy ideje nem találom a helyem.. valahogy úgy érzem nem tartozok sehova. Boldog kéne legyek ,jó családi környezetben növök fel. Nem lenne okom ilyennek lenni.
Ezelőtt sokat sportoltam, és az étvágyammal se volt baj.De egyszer beszóltak nekem, hogy nem értik ha ennyit sportolok ,hogy vagyok ilyen kövér(56kg voltam) Én ezt nagyon zokon vettem, és amugy is nagyon érzékeny típus vagyok. Ígyhát elkezdtem "fogyózni". Ami valójában fokozatos koplalásból állt.
Ennek következtében a mensrtuációm is kimaradt(ennek 2 hónapja)
Étvágyam egyáltalán nincs, undorodok azt ételtől.(most 50/51 kg vagyok)
Az elfoglaltságok amik eddig érdekeltek,mára már rájuk se hederítek.Hidegen hagynak, nem foglalnak el.
Régen imádtam rajzolni és hát értettem is hozzá, de valahogy mindig arra gondolok ,hogy ha nem sikerűl jól mindenki kinevet,megaláz.
Néha kis dolgokon is szétvet az ideg.
Máskor meg csak feküdnék és sírnék.
Folyton feküdni szeretnék, hamar elfáradok. Amint hazaérek befekszek az ágyamba és ha tehetném ott lennék egésznap.
Rondának és kövérnek tartom magam .Nem látom az élet apró örömeit, mindenben a rosszat,negatívumot látok.
Folyton otthon vagyok, nincsenek barátaim csak egy. De ő amolyan nagyon pozitív ember mindennek nagyon örül emellet végighallgat,megértő. Vele többnyire megosztom a problémáim.
Ha valaki nevet az osztályba mindig azt gondolom ,hogy ém vagyok a vicc tárgya, mimden apró viccként szánt beszólást is mellre veszek.
Mostanában csak azt akarom vége legyen a szenvedésnek, sok beteg ötletem támad amiket nem tudok hova tenni. Nem tudom mit akarok..
Ez az állapot nem jó. Nem bírok ebben maradni. Bármit csak ezt ne.
Köszönöm annak aki elolvasta. Tudom kicsit hosszú lett. Ez mi? Mit tehetnék ,hogy elmúljon ez az állapot? 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!